About Me


Hoi! Ik ben Willemijn Punt en ben zestien jaar. Op 30 mei 2014 begon ik mijn eigen blog. Ik hield altijd al van schrijven en lezen en schreef op de basisschool dan ook graag eigen verhaaltjes. Op de middelbare school begon ik ook YouTube te kijken en blogs te lezen en wilde ik op geven moment zelf ook heel graag een blog starten. Toen ontstond dit stukje internet! Het begon met de naam willemijn-blog, omdat ik geen goede naam kon verzinnen, maar later, kwam de naam Willemijns Style in me op en zo heet mijn blog nog steeds! Mijn blog gaat eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Dit is vooral fashion en lifestyle, maar af en toe zul je ook andere dingen tegenkomen. Ook komen er vaak persoonlijke artikelen voorbij.  
Ik heb niet alleen geblogd op mijn eigen blog. Ik heb bijna een jaar geblogd op de site van het tv programma Hip voor Nop. In 2014 heb ik zelf ook aan het programma meegedaan.

Bloggen is niet het enige wat ik doe. Ik ga naar school, VWO 5, wat me op dit moment nog wel goed af gaat. Verder houd ik erg van reizen. Het liefst zou ik een wereldreis maken! Ook houd ik veel van kleding, mijn vriendinnen, fotografie, de zomer, chocola (vooral Tony's Chocolonely) en speel ik al een hele tijd piano. Ik heb nog steeds les en daar geniet ik ook erg van! Bloggen en piano spelen zijn toch wel de dingen die ik op een dag doe, behalve eten, slapen, school en huiswerk maken / leren.

Als je een idee, een tip, een vraag of iets anders wil zeggen, laat het dan achter in de reacties of kijk op mijn contact pagina, waar je meer vind over hoe je mij kan bereiken.

XX

3 opmerkingen:

 1. Ik ben groot fan van je blog, elke dag kijk ik of er weer een nieuwe post is ;) Ga zo door!

  X Groot fan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke blog ik kijk iedere aflevering van hip voor nop.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schrijf je leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen