vrijdag 24 april 2015

Tag: Social Media Tag


Hey allemaal,
Ik zag laatst op Versus A, de blog van Suz en Vera, de Social Media Tag. En aangezien ik ook veel social media gebruik leek het me erg leuk om ook deze tag te doen. Veel leesplezier!

Welke Social Media kannalen gebruik jij?
WhatsApp (of course), Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest, Bloglovin (telt die?) en Facebook, al doe ik de laatste tijd niet zo veel meer met Facebook, haha.
Nu ik dit zie is het eigenlijk best wel veel...

Wat zijn jouw favoriete social media kannalen?
Instagram, Bloglovin, Youtube en Pinterest denk ik. Ik kan gewoon niet zo goed kiezen... Ik vind alles wel leuk, maar ja anders gebruik ik het ook niet.

Wat is jouw minst favoriete social media kannaal?
Facebook, ik gebruik het ook bijna niet meer. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik vind het een beetje saai.

Welk social media kannaal gebruik je eigenlijk te weinig?
Twitter, ik gebruik het soms heel veel en dan weer heel weinig, de laatste tijd gebruik ik het iets minder. Gewoon omdat twitter bij mij lang moet laden en ik er dan gewoon geen zin meer in heb.

Wat vind je irritant op social media?
Ik denk dat ik daar wel een hele blogpost over kan schrijven, misschien doe ik dat ook wel. Ja dat ga ik doen. Maar nu even wat ik het meest irritant vind is al die ruzies die je ziet op instagram in de reacties, terwijl het eigenlijk echt nergens over gaat. Die ruzies zie je vooral bij grote youtubers/bloggers en andere mensen met veel volgers.


Hoe vaak per dag zit je op social media?
Ik heb echt geen idee. Veel, heel veel. Maar dit weet ik echt niet. Gewoon telkens even tussendoor.

Meldingen aan of uit?
Aan! Ik vind het altijd handig om aan te hebben, het is ook niet zo dat mijn telefoon dan gelijk helemaal vol gespamd wordt, dus ik vind het wel fijn.

Emoji's, wel of niet?
Ja! Ik ben net zoals Rutger (Furtjuh), ik houd van emoji's. Ze zijn gewoon erg leuk, maar ook handig om te laten zien hoe je over iets denkt.

Hashtags, wel of niet?
Af en toe, je hebt van die mensen op social media die overal hashtags gebruiken en er dan ook echt 50 tegelijk en daar kan ik me heel erg aan irriteren, maar soms eentje of twee vind ik wel leuk.

Welk social media kannaal denk je dat als eerste verdwijnt?
Ik hoop Facebook, omdat ik dat niet heel erg leuk vind, maar ik denk Twitter. Ik merk dat er de laatste tijd steeds minder mensen op twitter zitten. Het wordt echt minder gebruikt, erg jammer.


Wat zijn jouw favoriete accounts om te volgen?
Ik vind Vera's (veracamilla) account altijd wel erg mooi, ze maakt hele mooie foto's. Maar ik vind fashion accounts heel erg leuk, maar ook interieur.

Natuurlijk mag iedereen de tag ook overnemen en het lijkt me leuk als je dan een linkje stuurt!
De blogpost over mijn irritaties op social media komt snel.

Wat is jouw favoriete social media?

Liefs,

Willemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten