vrijdag 18 september 2015

Outfit foto's die je normaal niet op mijn blog ziet


Hey allemaal,
Omdat ik graag over fashion blog, maak ik ook outfit posts en daar horen natuurlijk ook foto's bij van de outfit. Nu zitten daar wel is van die foto's tussen, die ik liever niet op mijn blog zet. Toch leek het me ook wel grappig, dus deel ik in dit artikel een aantal outfit foto's die eigenlijk een beetje mislukt zijn.


Ik zit vaak met mijn ogen dicht, ik snap niet wat het is, maar ik heb veel foto's waar ik op sta met mijn ogen dicht, erg mooi natuurlijk.


Tja, wat valt hier nog over te zeggen. Laten we het er maar op houden dat ik net wilde gaan zitten en dat er uiteindelijk een beetje raar uitziet, haha.


Deze is ook zo geweldig mooi. Ik ben er erg trots op (voel de sarcasme). Wat ik met mijn mond doe? Ik heb echt geen idee.


Deze foto heeft ook weer te maken met mijn ogen. Ik snap niet wat er aan de hand is, maar ze zijn half dicht. Als je inzoomt zie je eigenlijk dat het ene oog half dicht is en het andere helemaal, beetje apart.


Wat ik hier aan het doen ben, snap ik ook niet helemaal. Ik houd mijn armen half omhoog, of zo. Ik snap het niet, haha.


Ook weer zo mooi. Het waaide hard en ik keek tegen de zon in. Geen goede combinatie en dat zie je natuurlijk lekker terug op de foto.

Zouden jullie dit vaker willen zien?

Liefs,
Willemijn

2 opmerkingen: