donderdag 5 juni 2014

zomerjurkjes 2014

Zoals jullie waarschijnlijk al in mijn vorige blog hebben gelezen, ga ik het vandaag hebben over zomerjurkjes. Ik ga jullie er 5 laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en als je vind dat ik iets moet verbeteren of als je iets juist heel leuk vind kan je hieronder reageren.

De laatste tijd zie je veel van dit soort jurkjes, aan de voorkant kort en aan de achterkant lang. Je ziet ze overal in alle kleuren. Ik vind ze erg leuk en ben eigenlijk nog op zoek naar een leuke, maar doordat ik klein ben is het erg moeilijk om er een te vinden die niet te groot is. 


De skaterdress, je ziet ze ook weer overal. In de zomer zie je er iedereen mee lopen. Ze hebben wat speling, doordat ze aan de bovenkant strak zijn en dan steeds verder uitlopen. Zelf vind ik deze ook erg leuk, ook met dat kant en vrolijke kleuren.
 
De azteekse print is ook weer helemaal terug. Ik vind het een beetje te druk, ik zou het niet zo snel aantrekken. Ook dit jurkje trek ik niet zo snel aan, doordat het strak is en ik best breed ben, dat vind ik niet mooi staan. Als je zo'n jurkje aantrekt moet je niet te breed te zijn.

 

De maxijurk, ook weer terug van weggeweest. Ik hou er niet zo van, maar bij sommige mensen vind ik het heel mooi staan en dan denk ik toch weer eigenlijk zijn ze wel leuk. Maar als ik er zelf eentje aantrek vind ik ze toch weer vreselijk. Oftewel het staat me gewoon niet.
 


De bleometjesprint is ook weer terug, die zie je weer overal. Op jurkjes, shirts en ga zo nog maar even door. Ik vind ze ook erg leuk, ze zijn lekker vrolijk voorin de zomer. Maar sommige zijn wel erg druk, deze kan nog net vind ik. Het is ook wel handig om een rustige kleur op de achtergrond te doen, zoals zwart of wit.
 
Dit waren de 5 jurkjes, ik hoop dat jullie het leuk vonden!
 
 

3 opmerkingen:

  1. Heeey, super leuk dat je een blog hebt gemaakt! Ik kom hier via teskuh.nl haha, ik zal deze blog ook gaan volgen :)
    Super leuke jurkjes, nummer 2 en 5 zijn mijn favoriet! xxx

    BeantwoordenVerwijderen