maandag 25 augustus 2014

back to school: what's in my schoolbag?

Hey allemaal,
Ik ben al weer een week met school begonnen, pff. Maar toch wil ik een back to school week houden. Ik plaats vandaag, woensdag en vrijdag een artikel met als thema back to school. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en tips zijn altijd welkom!
Ik ga jullie vertellen over wat ik allemaal in mijn tas doe op een schooldag.
Als eerste doe ik natuurlijk mijn boeken die ik op die dag nodig heb erin, een etui met pennen potloden etc. en een rekenmachine. Verder heb ik nog wat "speciale" dingetjes die ik meeneem.


Als eerste deo. Het is echt superfijn, door je hormonen zweet je best veel en dan kan je in de pauzes even snel in de wc deo spuiten. Ook als iemand anders nodig heeft, kan jij zeggen ik heb wel!


Als tweede een agenda. In de tweede gebruikte ik mijn agenda niet zo veel. Ik dacht altijd, de docent/docente zet het toch op magister. (Een programma waar huiswerk, cijfers en nog wat dingen staan). Maar soms vergeten docenten het en heb je je huiswerk niet gemaakt en mag je lekker nablijven... Dus heb ik me voorgenomen om mijn huiswerk ook in mijn agenda te zetten, ook al zet de docent het op magister.


Hij is misschien een beetje basic, maar een portemonee is ook altijd handig. Als je een keer je eten of drinken bent vergeten kan je even wat op school kopen, ook als iemand anders zijn eten en drinken is vergeten en ook geen geld meeheeft, kan je hem/haar geld uitlenen, zorg er dan wel voor dat je het echt weer terugkrijgt! 


Dit zijn mijn "beautyproducten" die ik meeneem naar school. Ik neem altijd een klein spiegeltje mee, je kan ook een spiegeltje in je agenda plakken, maar ik doe het gewoon zo.
Verder een haarelastiekje, voor met gym of scheikunde. Ook een borstel is erg handig, om je haar weer even goed te doen als het heeft geregend of hard gewaaid.
Verder nog een labello. Ik heb wel is last van droge lippen, als ik dan geen labello gebruik ga ik over mijn lippen likken. Doe dat nooit! Het wordt alleen maar erger, je krijgt rode randjes onder je lippen en je lippen blijven droog. Neem dus altijd labello mee. 


Oortjes, je hebt ze zo vaak nodig! Neem het gewoon standaard mee in je tas.

Verder is maandverband/tampons ook erg handig om er een paar in je tas te hebben. Stel dat, kan je er altijd eentje uit je tas halen. Ook als iemand anders plotseling ongesteld wordt, kan jij haar redder in nood zijn!

Dit was het, ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben! Als jullie nog vragen hebben wat met school te maken heeft kan je die hier beneden in de reacties stellen, of via twitter/instagram: @x_willemijnn_x vragen.
Liefs,

7 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik herken echt veel van de spullen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk willemijn mensen volg dit ook het is echt super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me leuk als je een youtube kanaal aanmaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik misschien ooit nog doen, maar het kost veel tijd en ik heb geen goede camera ervoor. Maar dankjewel dat je het zegt!

   Verwijderen
  2. Jaaa, dat lijkt me echt heeeel erg leuk! Je maakt hele leuke posts!

   Verwijderen