woensdag 24 september 2014

persoonlijk: van alles en nog wat

Hey allemaal,
Vandaag heb ik even een update voor jullie. Ik heb al een tijdje niks meer geplaatst, ik heb het erg druk, sorry! Maar ik probeer zo vaak mogelijk een artikel te plaatsen op maandag, woensdag en vrijdag. Verder ga ik gewoon een beetje over van alles praten in dit artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Zoals ik wel is eerder heb verteld heb ik mee gedaan aan het programma hip voor nop. Als je het nog niet heb gehoord, het is een programma waar 2 beste vriendinnen van kleding die ze niet meer leuk vinden een nieuwe outfit krijgen met hulp van een styliste. Het mag dus (bijna) geen geld kosten. Donderdag 18 september is het op tv geweest. Op de site van hip voor nop kan je onze aflevering terug zien, als je het leuk vind.
Nu kan ik jullie eindelijk is wat vertellen erover, want ik moest al die tijd mijn mond erover houden.
Ik heb een hele leuke tijd gehad, het waren superleuke mensen waarmee Tessa en ik hebben gewerkt! Wij hebben een outfit gekregen voor een high tea. De high tea hebben we zondag 21 september gehad en was heel erg leuk, maar ook erg lekker! We hadden van alles, sandwiches, scones, cupcakes, soesjes, bonbons en natuurlijk thee. Hier zijn nog een paar foto's van alles.

 Dit is een groepsfoto van alle mensen die bij de high tea waren.
 
 
In de studio bij hip voor nop :)

 
Net na de catwalk met Tessa.

 
En nog een foto met Tessa en Anne-Mar, de presentatrice.
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Ik ga proberen weer wat vaker artikelen te plaatsen. Als jullie nog vragen hebben kan je die hieronder in de reacties zetten of via twitter/instagram: @x_willemijnn_x.
 
Liefs,
Willemijn

1 opmerking: