vrijdag 7 november 2014

lifestyle: vijf lifehacks

Hey allemaal,
Voor degenen die niet weten wat life hacks zijn, life hacks zijn kleine truckjes die bepaalde dingen in het leven net wat makkelijker maken. Ik laat jullie er vandaag vijf zien.
1.
Je bent vast wel is wat kleins kwijt geraakt, bijvoorbeeld je oorbel of het achterkantje daarvan. Om het wat makkelijker te vinden, kan je een panty om een stofzuiger heen doen, dan zuig je hem op maar gaat het niet in de stofzuiger zitten.

2.
Je mobiel is leeg, maar je moet over een uurtje weg en je wilt wel graag je mobiel mee. Zet je mobiel op vliegtuigstand en laadt hem dan op. Hij laadt dan een stuk sneller op.

3.
Je hebt gym die dag, maar je wilt niet gelijk een staart in dus neem je een haarelastiekje mee in je tas. Maar die raak je snel kwijt, doe je haarelastiekje om je borstel heen. Dan raak je hem niet zo snel kwijt!

4.
Je kan maar niet de perfecte kleur nagellak vinden die jij zo graag wil. Pak blanke nagellak en doe er oogschaduw doorheen, zo heb je toch de perfecte nagellak.

5.
Je wil een plukje haar vast zetten met een schuifspeldje, maar je haar wil niet goed, strak blijven zitten. Pak dan nog een schuifspeldje en kruis de speldjes, zo blijft je haar beter zitten.

Dit waren vijf handige life hacks. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, natuurlijk zijn er nog veel meer handige tips!
Liefs,
Willemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten