vrijdag 2 januari 2015

fashion: winter shoplog


Hey allemaal,
Als eerste wil ik jullie nog even een gelukkig nieuwjaar wensen!
In de kerstvakantie heb ik in Amsterdam gewinkeld en heb ik nog wat dingen gekocht, dus ik heb weer een shoplog voor jullie!

Als eerste heb ik bij de forever 21 een heel leuk jurkje gekocht. Hij past goed bij kerst, dus ik heb hem toen ook aangehad. Je hebt hem dan ook kunnen zien in mijn blogpost over mijn kerstoutfit. Forever 21 €13,45.

 
Ik zocht nog nieuwe laarsjes en vond deze. Ik vind ze erg mooi, het zijn echt van die biker boots. Ze zitten erg lekker en zijn van bootsshoes €99,00.


Dan een nieuwe jas. Ik wilde gewoon weer een nieuwe jas. Het is een groene parka met bontkraag, waar ik wel erg blij mee ben. Ook was hij erg afgeprijsd! The Sting, van €89,95 naar €35,00.

 
Een basic zwarte broek. Ik had gewoon weer een broek nodig. Deze is van de forever 21 €16,45.

 
Een lekker fluffy, warm vest. Heerlijk voor in de winter. Hij is mooi zacht roze, wat echt mijn favo kleur is! Ik ben echt verliefd op het vest. H&M €24,99.

 
Bij de Hema heb ik deze zilveren statement ketting gekocht. Hij is makkelijk te combineren en ik vind hem erg mooi! Hema €6,95.
 

 
Ik heb ook nog een paar beauty dingen gekocht,
Rimmel glam'eyes professional liquid eyeliner 001 black glamour. Het is een fijne, zwarte eyeliner. Zouden jullie hier nog een review over willen lezen? Rimmel €7,49.

 
Ook heb ik voor kerst een gouden nagellak gekocht. Ik vind hem erg mooi. Ik heb al een review overgeschreven, die kan je hier lezen. Max Factor max effect mini nail polish 01 ivory €4,99.


Als laatste heb ik nog een concealer gekocht, ik zal hier ook nog een review over schrijven. Deze concealer is van MUA, cover & conceal - fair €3,00.

 
Hebben jullie een leuke vakantie gehad?

Liefs,
Willemijn

2 opmerkingen: