woensdag 14 januari 2015

favourites: youtubers

Hey allemaal,
Ik kijk best veel youtube en ik denk dat ik niet de enige ben. Dus laat ik vandaag mijn favoriete youtubers zien. Ik heb er te veel om op te noemen, dus ik kan niet iedereen laten zien.

The Cinemates.
The Cinemates is echt mijn favoriet. Het kanaal is van Kelvin en Peter en is in het Engels. Op Milky Monday praten ze over grappige dingen en op Filmy Friday plaatsen ze bijvoorbeeld stukjes uit films die ze na doen en andere grappige dingen. Ze hebben ook een tweede kannaal, the cinebuddies, dit is een nederlands kanaal waar ze over grappige dingen gaan praten. Ook komt er een derde kanaal aan.

Vera Camilla.
Vera is een blogger, maar ook een youtuber. Wat ik zo leuk vind aan Vera? Veel! Ze maakt mooie beauty video's en laat echt zien wie ze is voor de camera. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik vind haar gewoon heel erg leuk! Ze is dan ook mijn favoriete blogger en beauty youtuber.

Carré Albers.
Carré is niet alleen een blogger en youtuber, maar ook de vriendin van Peter van the Cinemates!
Ze maakt beauty en fashion video's in het Engels. Ook doet ze grappige challenges en tags!
Ik vind Carré een hele leuke youtuber en blogger!

Ponkers.
Ponkers is ook een grappig kanaal van Nanne, Noah, Thomas, Bart en Robin. Ze uploaden drie keer in de week een video. Namelijk: #Bluf waar ze opdrachten moeten uitvoeren waarvan kijkers denken dat ze het niet durven. Bij #Strijd gaan ze de strijd aan met andere youtubers of mensen en bij #Geinig waar ze gewoon grappige video's maken, bijvoorbeeld een parodie.

Lifesplash.
Jiami is nog maar 15 en blogt en maakt video's. Ze is een hele leuke youtuber en plaatst één keer in de week een video over beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het erg knap hoe ze haar school met haar blog en youtube kan combineren!

Teskuh.
Teske kan natuurlijk niet ontbreken uit dit lijstje. Ze heeft twee kanalen, deze en deze. Op het ene kanaal plaatst ze beauty en fashion video's en op het andere kanaal plaatst ze soms vlogs. Ook heeft ze pas haar single rewritten uitgebracht, wat een supermooi nummer is!

Furtjuh.
Rutger is een leuke jongen die video's plaatst op dit kanaal. Ook heeft hij sinds kort een tweede kanaal waar hij soms een vlog of een extra video plaatst. Rutger plaatst op elke donderdag, oftwel fursday een video, die over van alles gaat. Van een Q&A tot de Furtalen, waar hij Engelse liedjes vertaalt naar het Nederlands. Furtjuh blijft gewoon een superleuk kanaal!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke youtubers, zoals Mertabi, Sophie Milzink, Beautygloss en meer. Maar dit zijn mijn echte favorieten.

Wie is jouw favoriete youtuber?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking:

  1. Heel leuk artikel!!
    ik kende ze allemaal behalve Carre Alberts, daar ben ik gelijk even op geabonneerd.
    Ik volg zelf echt super veel youtubers en kijk elke dag super veel filmpjes #beetjeverslaafd? haha :)

    BeantwoordenVerwijderen