vrijdag 9 januari 2015

Hair: winter tips


Hey allemaal,
Als eerst wil ik jullie even bedanken voor al jullie lieve reacties! Ik word er echt blij van.
In de winter heeft je haar toch wat extra verzorging nodig. Hier wat tips voor je haar.

Het klinkt raar, maar was je haar niet te vaak. Natuurlijk is het goed om je haar te verzorgen. Maar als je je haar te vaak wast droogt het uit. Gebruik eventueel droogshampoo.

Als je dan je haar wast, verzorg het dan goed. Gebruik een conditioner of haarmasker. Conditioner zorgt er voor dat je haar meer vocht vasthoudt. Een haarmasker geeft ook extra voeding aan je haar. Ik gebruik graag de shampoo en conditioner van andrelon uit de "zomer blond" lijn.

In de winter is je haar snel statisch. Hierdoor kan je je haar gewoon bijna niet in model krijgen. Spuit wat haarspray op je borstel of kam en ga dan door je haar heen. Hierdoor is het een stuk minder statisch en kan je het gewoon in model brengen.

Als je haar dan eindelijk in model zit en je gaat naar school. Gaat het weer helemaal door de wat, doordat het erg hard waait. Ik heb hiervoor een paar tips:

Neem een borstel of kam mee naar school. Sowieso is een borstel altijd handig, maar nu al helemaal. Zo kan je als je op school komt even snel de ergste klitten er weer uit borstelen.

Wat nog makkelijker is, is om je haar vast te doen zodat het niet eens door de war kan gaan.
Maak een staart, knot of vlecht en je haar zit goed en blijft ook goed zitten!

Heb jij nog tips voor je haar?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking:

  1. Je haar niet te vaak borstelen/kammen want daar beschadigt je haar weer door :)

    Super leuke en handige blog, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen