maandag 23 februari 2015

Kletsen met Willemijn: #8 frozen, bagels & beans, vakantie


Hey allemaal,
Vandaag is de eerste dag van mijn vakantie! Ik ben de vakantie begonnen met een middag/avond winkelen en gegeten bij bagels & beans. De shoplog hiervan komt waarschijnlijk woensdag online.

Op dit moment lijkt het niet echt vakantie, ik hoor de frozen muziek bijna niet door de hagel..
Toch is het echt vakantie, heerlijk! Ik heb vrijdag al gewinkeld en gegeten bij bagels & beans.
Echt super lekker! Ik had met mijn moeder de tapas. je krijgt dan één bagel per persoon en dan allemaal cupjes met dingen wat je erop doet. Het is zeker een aanrader!

Ik heb eindelijk de frozen film gekeken vorige week! Ik vind hem echt geweldig, het is echt een hele leuke disney film. Ik heb nu ook lekker alle nummers van de film op staan. Ik snap wel dat veel mensen obsessed zijn met frozen. Ik begin zelf ook een beetje obsessed te raken, haha.

Het is de vakantie! Wat een heerlijk gevoel is dit! De toetsweek is voorbij, ik hoef alleen nog mijn cijfers terug te krijgen. Verder hoef ik gelukkig vrij weinig aan school te doen in de vakantie.
Ik zeg altijd van te voren dat ik een wat rustige vakantie wil, zodat ik echt kan uitrusten. Toch lukt dit niet en heb ik weer lekker een volgeplande vakantie. Maar een volgeplande vakantie is ook wel erg leuk! Ik verveel me in ieder geval niet. Ik heb mijn kamer zaterdag al opgeruimd dus dat hoef ik gelukkig niet meer te doen.

Ik ga denk ik straks maar mijn nagels lakken. Ik heb vaak van die tijden dat ik heel veel nagellak draag of echt een tijdje niks. Hebben jullie dat ook? Maar wat voor kleur zal ik is op doen... Ik denk een beetje een lichte kleur maar. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe nude en pastel nagellakjes van Essence en Catrice! Ik ga ze zeker nog uit proberen en laten zien op mijn blog.

Wat ga jij doen in de vakantie?

Liefs,
Willemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten