maandag 15 juni 2015

Kletsen met Willemijn: #15 toetsweek, pakket, nieuwe mobiel


Hey allemaal,
Ik heb woensdag tot en met maandag toetsweek... Daarom weet ik niet of ik het ga redden om dan een blogpost te uploaden, maar dat zien jullie dan wel.

Eigenlijk moet ik leren voor de toetsweek. Alweer de laatste week van het jaar! Maar ik heb er eigenlijk totaal geen zin in... Daarom schrijf ik maar even een blogpost. Eigenlijk is dat ook wel een vorm van leren. Ik leer hoe ik het best een tekst kan schrijven voor Nederlands, jammer genoeg komt er begrijpend lezen in de toets. Dus heb ik er op dit moment niet veel aan.

Ik heb dus van woensdag tot en met maandag toetsweek, dus heb ik er een weekend tussen zitten. Echt vet handig dacht ik toen ik het hoorde. Totdat ik me besefte dat mijn weekends in juni helemaal vol gepland zijn en ik dus dit weekend naar een vriendin toe ga. Ja, dan denk je natuurlijk zeg dat dan af. Maar nee, dat doe ik echt niet want ik heb die vriendin al heel lang niet meer gezien en ik wil haar gewoon erg graag weer zien, dus ben ik daar dit hele weekend. Gelukkig kan ik vrijdag middag nog even leren en heb ik maandag alleen verzorging en Engels en Engels is ook nog is een kijk en luister toets dus kan ik er toch niet voor leren.


Zaterdag kwam er echt een onwijs leuk pakket binnen! Ik had niks besteld, dus had ik op het begin echt geen idee wat het was, maar toen zag ik dat er een kaartje in zat. Het bleek dus van Hip voor Nop te zijn! Als bedankje dat ik voor hun blog, echt super lief!

Ook heb ik zaterdag een nieuwe mobiel gekocht. Ik zal hier nog wel een apart artikel over schrijven! Ik ben er in ieder geval erg blij mee.

Volgende keer zal de laatste Kletsen met Willemijn komen. In de zomervakantie komt er geen online en ik weet nog niet of ik er daarna mee door ga. Ik vond het in ieder geval erg leuk om ze te schrijven!

Wat vond jij van de serie Kletsen met Willemijn op mijn blog?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking:

  1. Ik vind het echt heel erg leuk en ik ga het echt heel erg jammer vinden als je er mee stopt!

    BeantwoordenVerwijderen