maandag 29 juni 2015

Kletsen met Willemijn: #16 last one, bruiloft, vakantie, BBQ


Hey allemaal,
De 16e en de laatste Kletsen met Willemijn. Tenminste...

In de zomervakantie stopt de Kletsen met Willemijn. Misschien, als jullie het leuk vinden, ga ik na de zomervakantie weer door. Maar dat duurt nog wel eventjes. Dus voor nu stopt het.

Afgelopen vrijdag had ik een bruiloft van mijn neef. Het was echt heel leuk en de bruid zag er echt onwijs mooi uit! Deze vakantie heb ik nog een paar leuke feesten, mijn opa en oma zijn 50 jaar getrouwd en ik heb nog twee bruiloften van neven (ja, het is veel), dus ik zal nog wel een Get Ready With Me, of zo iets dergelijks maken over hoe ik me klaar maak naar een bruiloft.


Het is vakantie!! Nou ja, dat vind ik. Ik hoef alleen vrijdag nog mijn rapport te halen en verder hoef ik helemaal niet meer naar school. Echt super chill! Het begint gelukkig lekkerder weer te worden, dus ik hoop dat we lekker bruin kunnen worden, naar het strand kunnen gaan en andere leuke dingen kunnen doen. Voor de mensen die nog wel naar school moeten, en misschien toetsweek hebben deze week, heel veel succes! You can do it. Nog even volhouden en dan heb jij ook vakantie.

Vanavond (zaterdag) heb ik nog een BBQ. Gelukkig is het er heerlijk weer voor en kunnen we lekker buiten genieten.

Dit was het dan. De laatste Kletsen met Willemijn...

Na de zomervakantie weer verder gaan met Kletsen met Willemijn, of er helemaal mee stoppen?

Liefs,
Willemijn

2 opmerkingen:

  1. Doorgaan! echt super leuk, en ook leuk dat je heel actief bent op je blog

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doorgaan! het is echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen