woensdag 1 juli 2015

Make-up op Reis


Hey allemaal,
Het is bijna zomervakantie! Niet iedereen gaat op vakantie in de zomervakantie, maar ik denk dat aardig wat mensen wel op vakantie gaan. Op vakantie kan je (jammer genoeg) niet al je spullen meenemen, ook niet je hele make-up stash. Daarom heb ik wat handige tips en dingetjes voor op vakantie.


Compressed deodorant.
Misschien heb je er al van gehoord, maar Dove en Rexona hebben nu de compressed deodorant. Dit houdt in dat de verpakking kleiner is, maar de deodorant even lang meegaat als een gewone, grotere. Dit is beter voor het milieu, en het is gelijk erg handig om mee te nemen, omdat hij kleiner is.


Babylips.
De Babylips van Maybelline is ook erg handig. Hij is verzorgend voor je lippen als je schrale lippen hebt, maar hij heeft ook een leuk kleurtje. Dus heb je een lippenbalsem en lipstick in één. Dat scheelt ook weer ruimte en kan je toch weer wat anders leuks meenemen.


Mini's.
Mini dingetjes zijn altijd handig. Je hebt mini doucheschuim, shampoo, parfum en nog meer mini's wat erg handig is op vakantie. Maar bijvoorbeeld ook deze mini mascara van Clinique is zeker een aanrader! Zo heb je van erg veel producten mini dingetjes.


Paletten met meerdere dingen erin.
Van die multifunctionele paletten, echt onwijs handig! Zoals dit 2 in 1 bronzing powder palette. Nu heb je een bronzer en gelijk ook een blush bij je. Je hebt bijvoorbeeld ook oogschaduw paletten met een paar kleuren oogschaduw, een high lighter en een primer.

Hoe doe jij het met make-up als je op reis gaat?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking:

  1. Ik neem alleen mascara, lipstick oogschaduw en oogpotlood mee. Van alles één.

    BeantwoordenVerwijderen