vrijdag 10 juli 2015

New In: Sandaaltjes en Zonnebril


Hey allemaal,
Ik wilde al een tijdje leuke sandaaltjes voor in de zomer. Na een tijdje zoeken en passen heb ik eindelijk leuke gevonden! Ook wilde ik graag een nieuwe zonnebril, ik heb er wel één, een roze, erg mooi maar je zit wel met kleding. Ik heb bijvoorbeeld een beetje een koraal, rood, oranje kleurige top en dat is niet mooi met een roze zonnebril. Dus ik heb een nieuwe!
De sandaaltjes zijn zwart en ik vind het erg leuk dat er zo'n gouden ketting, of zo iets op zit. Ze zitten erg lekker en zijn gewoon heerlijk voor in de zomer. Ze staan erg leuk bij een jurkje, maar ook bij shorts of zelfs een lange jeans. Ze zijn makkelijk te combineren doordat ze zwart zijn, wat ook erg fijn is.


Ik ben er erg blij mee.
Van Haren: van €29,90 naar €19,90.
Mijn zonnebril is een soort Rayban look-a-like. Ik wilde graag een echte Rayban, maar ja, 150 euro voor een zonnebril vind ik wel heel veel. Toen was ik toevallig weer bij de Van Haren, ik heb dit niet allebei in één keer gekocht, en zag deze hangen. Dit was eigenlijk gewoon precies wat ik wilde. Toen ik op het prijskaartje keek was ik al helemaal blij.

 
Hij heeft ook een speciaal printje, ik had eerst zoiets van, vind ik dit echt leuk? Maar eigenlijk wel! En ja, het glas lijkt erg paars maar dat is het in het echt totaal niet.


Van Haren: €4,95

Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking: