vrijdag 17 juli 2015

New Hair!


Hey allemaal,
Oké, ik moet gelijk even toegeven dat de titel niet echt klopt. I'm sorry. Ik heb natuurlijk niet nieuw haar, ik heb een nieuw kapsel. Ik ben laatst bij de kapper geweest en die heeft me weer een nieuw kapsel gegeven. Ik ben er erg blij mee!

Ik heb het niet geverfd en er zitten ook geen high lights in en ik heb ook geen balayage (wat ik stiekem erg graag wil), het is alleen geknipt, maar wel anders dan dat ik het had.


Sowieso is er als eerste gewoon een stukje af, lekker voor in de zomer en de dode punten moesten er écht af. Mijn haar ziet er gelijk weer gezonder uit. Verder zijn er ook laagjes in geknipt, ik had dat al een beetje, maar niet heel erg. Dus daar is nog een iets groter verschil in gemaakt. En de voorste plukken zijn erg kort geknipt! Nou ja, erg kort kan je het niet noemen, maar de voorste plukken komen tot net iets onder mijn kin terwijl de rest van mijn haar tot op mijn borst komt.


Ik vind het erg mooi! Het staat een beetje speels en, omdat ik erg dik en veel haar heb is mijn haar vaak een beetje saai en hangt het zo naar beneden, doordat die voorste plukken iets korter zijn, is het veel minder saai, wat erg fijn is!

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking: