woensdag 12 augustus 2015

What's In My Etui?


Hey allemaal,
Ik (en de meeste van jullie denk ik ook) moet weer bijna naar school. Je ziet veel bloggers en vloggers die rond het thema 'Back To School' artikelen of video's maken. Omdat ik graag uniek wil zijn, heb ik niet zo'n basic ding, zoals Outfits of een make-up look voor naar school. Ook de 'What's In My Bag?' heb ik veel gehoord, daar heb ik dan een variant op bedacht, namelijk 'What's In My Etui?' Benieuwd wat ik altijd meeneem in mijn etui? Lees dan snel verder.
O ja, voordat ik het vergeet, ik miste het bloggen toch wel erg, want door mijn zomerschema kwam er alleen een artikel op vrijdag online, maar doordat ik het erg mis, gooi ik het zomerschema er alvast uit en staat er gewoon weer op maandag, woensdag en vrijdag om 19.00 uur een nieuwe blogpost online. Dan gaan we nu toch echt naar 'What's In My Etui?'


Dit is mijn etui, ik heb deze gekocht bij Hema voor €2,95. Hij is gewoon prima qua grootte, alles wat ik normaal meeneem in een etui past er prima in. Verder vind ik de kleur erg mooi!


Ik heb er deze markers in zitten. Ik vind die wel erg handig om belangrijke dingen mee aan te strepen en ik gebruik ze ook wel veel.


Dan een gum. Dat is gewoon bijna onmisbaar, hij is al wel een beetje klein, alleen ben ik vergeten een nieuwe te kopen. Ik moet nog maar even kijken of we ergens in huis nog een betere gum hebben liggen, haha.


Ook een geodriehoek is altijd wel handig. Bij mij zijn de hoekjes al een beetje afgebroken, maar verder is hij prima.


Een passer, ik heb hem misschien wel nodig, dus toch maar voor de zekerheid in mijn etui, maar eigenlijk gebruik ik hem bijna nooit.


Ook een puntenslijper blijft handig, dit is een hele basic, kleine, ijzeren. Toch wel makkelijk


Dan twee pennen. Ik heb er altijd voor de zekerheid twee in mijn etui zitten, als er dan één op is, of kwijt of je hebt hem uitgeleend, dan heb je altijd de andere nog. Totdat ik ze laatst allebei kwijt was, dat is toch wel erg onhandig...


Een rode pen om na te kijken, is wel handig.


Een potlood is toch eigenlijk ook onmisbaar. Deze is best wel basic, maar hij doet het goed, dus ja. Toch is het ook wel handig om twee potloden in je etui te hebben, als je die weer eens kwijt bent.


Als laatste nog een permanent marker. Ik gebruik hem niet heel veel, maar ik vind het toch wel handig om hem bij me te hebben, je weet maar nooit.

Wat zit er in jouw etui?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking:

  1. precies de zelfde dingen, maar voor mij is een schaar, en een rekenmachine + plakband ook handig.

    BeantwoordenVerwijderen