vrijdag 25 september 2015

H&M, Primark & Sneakers Shoplog!


Hey allemaal,
Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog! Op vrijdag moet ik pas om tien over één op school zijn. Omdat ik echt wat dingen nodig had, ben ik twee weken geleden, van te voren nog even met mijn moeder gaan winkelen. Daarna snel naar huis, eten en naar school. Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk snel verder!


Laten we beginnen met dit item van Primark. Deze trui is lekker comfy en ik ga hem dan ook een beetje als pyjama trui en chill trui gebruiken. Hij was ook niet zo duur, maar dat zijn we wel gewend van Primark, haha.
Trui €10,00 Primark.Dan nog een item van Primark, dit is een skinny joggingbroek. Ook deze ga ik gebruiken als pyjama/chill broek. Ik heb hem nu ook aan en hij is zo zacht! Trouwens, dit zijn de eerste échte kledingitems die ik bij Primark heb gekocht, haha.
Joggingbroek €7,00 Primark.Het belangrijkste wat ik nodig had waren broeken. Ik had nog maar twee spijkerbroeken, doordat mijn zwarte broek kapot was gegaan. Bij de H&M heb ik als eerste deze zwarte high waisted broek gekocht. Hij is écht heel stretchy, waardoor hij super lekker zit! Ook is hij high waisted, waar ik erg blij mee ben.
Zwarte high waisted broek €14,99 H&M.En ik heb nog een broek gekocht! Ik wilde al een tijdje super graag een bordeaux rode broek en dat is gelukt. De H&M heeft meerdere soorten bordeaux rode broeken, maar deze zat het lekkerst en vond ik het mooist. Deze is ook lekker stretchy en is een beetje high waisted, hij zit nog wel onder mijn navel. Wat wel een grappig detail is, is dat de knoop en rits aan de zijkant zit, dat is in het begin echt wennen, maar ook wel handig. Als je dan een strak shirt aan hebt over je broek heen, zie je tenminste geen knoop en rits door het shirt zitten.
Bordeaux rode broek €9,99 H&M.Jullie weten dat ik van kant houd, maar iets van kant met lange mouwen had ik nog niet in mijn collectie, haha. Deze trui zag mijn moeder hangen en vond het echt wat voor mij en dat is eigenlijk ook wel zo, hij is heel zacht en de mouwen zijn een klein stukje opgerold, wat er erg leuk uit ziet.
Trui met kant €24,99 H&M.Dan heb ik nog een trui gekocht, veel van mijn truien zijn of te klein of ik ben ze helemaal zat doordat ik ze al lang heb. Deze trui vind ik heel vet, doordat hij gebreid is en er zitten op verschillende plekken soort gaten in de trui. Hij is lekker dik, dus heerlijk voor als het koud is. Ook is hij een beetje oversized, wat ik echt heerlijk vind.
Gebreide trui €19,99 H&M.Ik ben verliefd op deze flannel! Ik wilde ook al een tijdje zo'n blouse en zag deze hangen en was gelijk verliefd. Het is een vrij dun stofje, maar dat is nu juist erg lekker. Je kan de mouwen ook oprollen, voor een leuk effect. Wat ook leuk is, is dat je zo'n flannel eigenlijk het hele jaar door aan kan. In de herfst is het gewoon zo leuk, in de winter kan je hem, als het koud is, ook dragen met een trui er over heen en in de lente kan hij gewoon en in de zomer is het leuk om hem om je middel te knopen met een short.
Flannel €19,99 H&M.

Dan heb ik bij de Hema nog sokken en een zwart hemdje gekocht, maar dat is verder niet heel interessant. Maar nu komt het spannendste, en leukste, vind ik zelf, item van deze shoplog...


Deze sneakers! Het zijn Superstars van Adidas. Maar niet die basic die iedereen heeft, maar hij heeft op de neus leuke details. Het zijn bloemetjes en dan zitten er nog twee strepen op. Wat ik ook leuk vind is dat de strepen verschillende kleuren hebben, op de ene schoen zijn ze rood en op de andere oranje. Ik vind het best wel spannend om deze te dragen, maar ik ben er echt heel blij mee!
Adidas Superstar Pharrell €99.

Als jullie het leuk vinden zou ik een blogpost kunnen maken over hoe je de sneakers kan combineren, omdat het toch wel een beetje gewaagd is.

Wat vinden jullie van de items die ik gekocht heb?

Liefs,
Willemijn

2 opmerkingen: