vrijdag 11 september 2015

Herfst / Winter Trends 2015-2016


Hey allemaal,
Zoals bij elk half jaar (eind winter en eind zomer) maak ik een blogpost over de nieuwe trends. Ik vind het super leuk om te doen en er naar te kijken, maar het betekent niet dat je je ook echt aan deze trends moet houden. Ik doe dat ook niet! Maar er even naar kijken en je er misschien een beetje door laten inspireren is altijd leuk!


Ralph Lauren & Chloé.

Bohemian / jaren '70.
We blijven nog even lekker doorgaan met deze trend. Het was al een trend deze zomer, maar we nemen hem ook mee naar het najaar. Fringes, kant, we zullen het blijven zien.


Tanya Taylor & Vetements

Oversized.
Vorig jaar zagen we een beetje oversized kleding, maar dit jaar is het een echte trend. Oversized truien, shirts, maar ook oversized jassen zien we veel!


Louisa Beccaria & Anna Sui.

Wol & Bont.
Dit najaar is een beetje natuurlijk. Natuurlijke stoffen en kleuren, maar over de kleuren straks meer, eerst de stoffen. We zien veel wol en (nep) bont. Echte natuurlijke materialen.Rebecca Minkoff & Elie Saab.

Aardetinten.
Nog even in het teken van natuurlijk, de aardetinten! Je kan hier denken aan bruin, maar ook oker geel, groen, bordeaux rood en allerlei andere herfst achtige kleuren.


Luisa Beccaria & Zuhair Murad

Zwart / Wit.
Dit zijn niet echt natuurlijke kleuren, maar je kan het wel een beetje zo noemen, het zijn ook weer geen felle kleuren. In ieder geval zwart / wit zal je ook weer veel zien dit najaar! Lekker makkelijk te combineren.


Paul Smith & Chloé

Pastel.
Dit is ook een trend die we hebben meegenomen van deze zomer. Pastel lijkt ook meer zomers, maar is ook leuk voor in de winter! Het is dan ook een trend. Combineer dit keer een pastel kleurig shirt, met een donker jasje en jeans, voor toch een wat winterse look.

Wat vind jij van de nieuwe trends?

Liefs,
Willemijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten