maandag 7 december 2015

(weer een) Blog Update met grote veranderingen


Hey allemaal,
Jullie hebben waarschijnlijk wel gezien dat er sinds vorige week al geen blogpost online is gekomen. Ja, ik had nog zo in mijn herfst goals gezegd dat ik écht elke maandag, woensdag en vrijdag een blogpost online wilde zetten, maar dat is mislukt. Ik ga het jullie allemaal in deze blogpost uitleggen!

Laat ik maar gelijk straight to the point komen: ik had er gewoon geen zin in en begon het te zien als een verplichting. Ja, klinkt pijnlijk, maar vat dit zeker niet verkeerd op, ik ga niet stoppen! Ik denk dat je dit soort artikelen wel vaker voorbij hebt zien komen, als je nog meer bloggers volgt. Toch wil ik er zelf ook even wat over schrijven.

Toen ik laatst dit artikel van Marlayne (bymarlayne) las, had ik zoiets van, I feel you girl! Ik heb dan wel een andere blog dan zij. Zij heeft (of eigenlijk had) een specifieke beauty blog, ik heb meer een beauty/fashion/lifestyle blog, met iets meer nadruk op fashion, haha. Maar weer even terug naar het onderwerp, wat zij vertelde over dat ze het bloggen de laatste tijd zag als een verplichting, voelde ik ook heel erg. Ik had er niet zo veel zin in, maar ik schreef toch artikelen om maar elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online te zetten. Terwijl ik een tijdje geleden nog heel veel plezier in het bloggen had en steeds meer artikelen ging schrijven, had ik er nu geen zin meer in en had ik ook geen inspiratie meer. Mijn artikelen vind ik dan eerlijk gezegd de laatste tijd niet zo heel goed en dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Ik wil júist leuke en waardevolle artikelen neerzetten en niet van die waardeloze, waar ik even snel een uurtje tijd aan heb besteed. Natuurlijk heb ik in de laatste paar maanden ook wel een paar artikelen online gezet waar ik trots op ben, die ik wel leuk vind en waar ik wel veel tijd in heb gestoken, maar met een groot deel ben ik niet tevreden.

Dus wat gaat er veranderen?
Als eerste ga ik geen vaste dagen meer aanhouden, waarop artikelen online komen. Ik wil alleen een artikel online zetten als ik er tevreden mee ben en als ik het zelf ook zou lezen. Dus waarschijnlijk gaan er minder artikelen komen, maar wel betere. Het kan dan ook zijn dat er in de ene maand opeens veel artikelen komen en de andere maand bijna geen. Ook word mijn blog geen beauty/fashion/lifestyle blog meer, maar eigenlijk een blog over alles; mijn leven, reizen, tips, eten, muziek en natuurlijk ook nog wel eens een beauty en fashion artikel.

Als je een half jaar geleden tegen me had gezegd dat ik zo'n artikel zou schrijven, had ik je uitgelachen, ik had je niet geloofd, maar toch gebeurt het nu. Ik wil weer plezier krijgen in het bloggen en weer meer inspiratie krijgen en dat is wat ik nu ga doen! Het gekke is dat ik nu al weer plezier begin te krijgen en ik nu al weer inspiratie krijg voor nieuwe artikelen. Er komen dus zeker snel weer nieuwe, leuke artikelen aan!

Wat voor artikel zouden jullie nog graag willen lezen?

1 opmerking:

  1. Superleuk dat je dit doet! Goed dat je deze beslissing maakt, kijk nu al uit naar je volgende blogpost!

    BeantwoordenVerwijderen