maandag 30 november 2015

Kletsen met Willemijn: #24 random feitjes over mij


Hi!
De serie Kletsen met Willemijn komt om de week op maandag op mijn blog. In deze serie praat ik met jullie over alles wat er gebeurt en wat mij bezig houdt. Of nou ja, praten, eigenlijk is het meer schrijven natuurlijk. Lees snel verder om mij nog beter te leren kennen!

Ik heb wel weer zin om een aantal feitjes over mij te vertellen. Ik heb het al in een andere Kletsen met Willemijn gedaan, maar ik heb wel weer wat nieuwe feitjes.

1. Ik ben op dit moment kerst muziek aan het luisteren. Ik weet dat sinterklaas eerst nog moet komen, maar het is zo koud en ik heb gewoon zin in kerstmuziek.


2. Ik loop bijna nooit rond zonder gelakte nagels. Op dit moment heb ik een heel mooi zilver lakje op van Revlon in nummer 160 sequin. Hier kan je een review vinden.

3. Ik koop kleding eigenlijk nooit online. Ik vind het veel leuker om bij echte winkels rond te kijken.

4. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd. Ook geen highlights. Op dit moment zou ik het graag heel as blond willen laten verven, maar ik ben bang dat het me niet staat of dat ik het uiteindelijk niet mooi vind. Ook ga ik dan last krijgen van uitgroei wat lastig is.

5. Ik zou heel graag een keer vrijwilligerswerk in Afrika willen doen. Ik zou vooral graag naar Ghana willen, ik weet niet waarom. Misschien omdat mijn vader er vroeger is geweest, ik weet het niet.

6. Ik praat heel vaak tegen mezelf en dan niet in mijn hoofd, maar gewoon hardop.

7. Ook als ik een serie of film aan het kijken ben, praat ik tijdens het kijken over wat er allemaal gebeurt. Je kan maar beter niet in de buurt zijn als ik wat aan het kijken ben, want ik leg je alles uit, uiteindelijk hoef jij die serie of film helemaal niet meer te kijken.


8. Ik houd veel van lezen, al heb ik de laatste tijd er wel wat minder tijd voor. Als ik lees, lees ik het liefst een echt boek en niet via een e-reader. Ik heb veel liever een echt boek vast.

9. Ik heb een haat/liefde relatie met fietsen. Als ik alleen fiets vind ik het heel chill om even rustig te worden op de fiets, gewoon even wat tijd voor mezelf. Maar als ik tegenwind heb of als het regent/hagelt/sneeuwt ben ik er helemaal klaar mee.

10. Broeken kopen vind ik echt verschrikkelijk. Omdat ik vrij klein ben, zijn broeken meestal een stuk te lang en dat is echt vervelend. Het passen is ook nog een dingetje op zich, maar het is gewoon nodig, hoe vervelend het ook is.

11. Ik ben namelijk maar 1.58 meter.

12. Ik heb nog nooit een gala gehad. Ook geen kerst gala.

13. Mama als je dit leest: Ik wil heel graag een kat.

14. Ik heb een heleboel apps waarvan ik ongeveer de helft écht veel gebruik. De andere helft gebruik ik bijna nooit, maar wil ik er toch niet afgooien. Dan denk ik van ja, misschien heb ik het nog wel nodig.

15. Ik haat horrorfilms. Ik kan er gewoon niet tegen.

16. Ik heb een hele brede muzieksmaak. Ik houd eigenlijk van bijna elke muzieksoort, behalve house. Dat vind ik dan wel weer verschrikkelijk, maar pop, R&B en zelfs af en toe klassieke muziek!


17. Ook houd ik mega veel van akoestische muziek!

18. Ik heb nog nooit iets gebroken. Alleen mijn pols een keer gekneusd.

19. Ik houd super veel van monchou taart. Vooral de monchou taart die mijn moeder maakt.

20. Aan mijn vaders kant van de familie heb ik alleen mijn opa, oma en een oom, maar aan mijn ouders kant heb ik mega veel neven en nichten, waarvan een heel aantal ook al kinderen hebben. Toen mijn opa zaterdag zijn verjaardag vierde waren alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen er en waren we met bijna 70(!) mensen.

21. Op dit moment heb ik een houthakkers blouse en een dikke trui aan en nog steeds heb ik het koud. Ik ben echt een koukleum.

22. Veel mensen zijn fan van Apple, maar ik heb helemaal niks met Apple. Ik heb ook geen Iphone en ook geen macbook.

Wat is een random feitje over jou?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking: