zaterdag 7 mei 2016

How to Style ... een mom short


Hey allemaal,
In de serie How to Style laat ik drie manieren zien om een bepaald item te stylen. Deze serie komt niet op een vast tijdstip online, maar gewoon als ik weer een nieuw idee heb, zoals nu!

Het is eindelijk lekker weer hier! Nu kun je eindelijk al die dikke, oversized sweaters ergens achterin je kast stoppen. Alle zomerjurkjes en shorts kun je weer tevoorschijn halen!


In de shoplog hebben jullie al kunnen zien dat ik een 'mom short' heb gekocht en het kan nog wel eens moeilijk zijn om dit te stylen. Vooral doordat er bij mij ook nog bij de zijkanten en de zakken een printje zit. Ik ga jullie in deze How to Style laten zien hoe je dit kunt stylen!
Dit is een wat stoerdere manier. Als detail heb ik een armbandje (die te groot is voor mij) om zo'n dingetje gedaan. Hoe heet dat eigenlijk? Nou ja, je ziet het wel op de foto. Het is lekker casual.

Wat je ook kunt doen als er een printje zit op je broek of in dit geval je short, is er één kleur uithalen en die dragen als shirt. Ik heb dit hier gedaan. De kleur van het shirt komt terug in dat printje. Ook nog even een tip als je even lang haar hebt als ik en je je haar niet in een staart wilt dragen. Doe een half updo, zoals hier. Je haar is dan toch een beetje uit je gezicht.
Dit is de laatste manier. Ik vind dit echt een beetje zo'n festival / Coachella look. Het kant maakt het short iets schattiger.

Outfit 1.
Top: Miss Selfridge
Short: Bershka
Sneakers: Adidas Superstar  Pharrell Williams
Zonnebril: Van Haren
Armbandje: Primark

Outfit 2.
Shirt: The Sting
Short: Bershka
Sandaaltjes: Van Haren

Outfit 3.
Top: H&M
Short: Bershka
Schoenen: Converse All Stars
Zonnebril: Van Haren

Hoe zou jij een mom short stylen?

2 opmerkingen: