maandag 30 mei 2016

Willemijns Style bestaat 2 jaar!Eerlijk gezegd is het een beetje aan me voorbij gegaan. Ik was er niet zo mee bezig. Maar toen ik er eigenlijk achter kwam, vond ik het toch wel leuk om er een blogpost aan te wijden. Want ja, het is toch twee jaar. Willemijns Style bestaat 2 jaar!

Twee jaar geleden schreef ik mijn eerste blogpost. Niet wetend dat ik dit twee jaar later nog steeds deed. En dat ik het nog steeds heerlijk vind om dit te doen. Dat ik er echt blij van wordt. 371 dagen geleden. 229 blogposts geleden. Het voelt gek. Gek om te bedenken dat ik hier al twee jaar mee bezig ben. Natuurlijk schrijf ik nog steeds vol passie, maar dat was zeker niet altijd zo. Ik heb tegen meerdere writer's blocks aangelopen. Ik heb zelfs een tijdje gehad dat ik een aantal maanden niks deed. Een blog heeft veel ups, maar zeker ook downs.

Maar toch heb ik mezelf ook beter leren kennen. Ja, veel bloggers zeggen dit, maar het is echt zo, geloof me maar! Ik heb beter leren schrijven en mijn blog is ook zo erg verbeterd, sinds ik begon. Ook is mijn zelfvertrouwen in deze twee jaar zoveel beter geworden. Toen ik net begon met bloggen, durfde ik het eigenlijk tegen niemand te zeggen. Ik was bang dat iedereen het stom vond en ik wist eigenlijk ook niet zo goed hoe ik het moest vertellen. Dan kom ik zo de klas binnen: 'Hey, ik heb een blog, even dat jullie het weten, doei!'. Dat leek me geen goed plan. Daarom heb ik het nooit echt aan iemand verteld, maar weten mensen het meer, doordat ze erachter gekomen zijn.


Na een aantal maanden durfde ik eindelijk het linkje van mijn blog op social media te zetten. Natuurlijk heeft dit niet alleen maar goede reacties opgeleverd en daar heb ik ook wel een tijdje meegezeten, maar wat ik hiervan heb geleerd is dat je je daar niet mee bezig moet houden. Mensen letten veel meer op negatieve reacties, maar we moeten leren om alleen naar de positieve reacties te kijken. Ik heb geleerd dat ik niet op moet letten op wat anderen vinden, maar gewoon wat ik er van vind. Dat is moeilijk. Het heeft mij ook tijd gekost en ik let nog steeds veel te veel op wat anderen van mij vinden, maar het lukt me al steeds meer.
Ik vind dit leuk om te doen en anderen hebben daar niks mee te maken.

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik vind mijn logo dan ook niet echt meer bij me passen. Ik heb dan ook heel erg mijn best gedaan om een nieuw logo te maken. Er zat een beetje tijdsdruk op, maar het is gelukt, haha. Ik vind deze veel mooier dan wat ik hier voor had en ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden, ook al weet ik dat ik niet moet letten op reacties van anderen, haha.

Liefs,
Willemijn

3 opmerkingen: