maandag 24 augustus 2015

Kletsen met Willemijn: #17 Eerste Week School, Ongelukje, Drag Me Down


Hey allemaal,
Je ziet het goed! Ik ga weer door met Kletsen met Willemijn, ik vind het erg leuk om deze serie te schrijven en jullie vonden het erg leuk om het te lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat in de tijd dat ik een pauze had genomen van de serie, ik het wel heb gemist. Dus ga ik gewoon weer door!

Mijn eerste week school zit er al weer op. Ik zit nu in 4 vwo en heb dus ook vakken moeten kiezen. Daardoor zit ik weer in een hele nieuwe klas en dit keer, zonder vriendinnen. Dat is erg balen, maar gelukkig spreek ik ze nog in de pauzes en zit ik bij een paar vakken nog wel met twee vriendinnen. Omdat ik het best lastig vind, heb ik hier ook een blogpost over gemaakt. Als je die nog niet hebt gelezen kan dat hier. (Doordat ik dit onderwerp even belangrijk vond verplaats ik de laatste blogpost over mijn vakantie naar woensdag.) Ik moet gewoon nog even wennen aan een nieuwe klas en nieuwe vakken en het zal allemaal wel goed komen. Vorig jaar, vond ik het in het begin ook moeilijk maar ik heb daar ook goede vriendschappen aan over gehouden.


Ook had ik een dom ongelukje donderdag. Ik begon het 1e, dus mijn wekker stond al om 6.45 uur. Echt heel vroeg! Ik ben niet zo'n ochtendmens, en ben dan ook niet zo wakker 's ochtends. Ik had me aangekleed en ging naar beneden om te eten, zoals ik altijd doe. In de jeans die ik aan had, zat geen voorzak, dus had ik mijn mobiel in mijn achterzak gedaan. Voordat ik ging eten, ging ik nog even naar de wc. Toen hoorde ik een plons, ik was vergeten dat ik mijn mobiel in mijn achterzak had gedaan. Normaal haal ik hem er dan altijd uit en leg ik hem op een plank boven de wc, maar ja, dat was ik dit keer vergeten. Ik haalde dus zo snel mogelijk mijn mobiel eruit en mijn broertje keek op zijn mobiel wat je precies moest doen. Uiteindelijk moest je dus zo snel mogelijk de batterij, sim kaart en sd kaart eruit halen en dan de binnenkant van je mobiel droog deppen met keukenpapier. Daarna moest je je mobiel schudden, zodat al het water eruit gaat, gelukkig kwam er toen al geen water uit bij mij, dus minder kans dat mijn mobiel kortsluiting had gehad en minder kans dat hij kapot was. Daarna moest je hem 72 uur in rijst leggen. Vanochtend (zondag) heb ik hem er uit gehaald en de batterij en alles er weer in gedaan, en ja, hij deed het!! Alles deed het gewoon en al mijn bestanden stonden er nog op. Ik ben echt heel erg blij! Je kan je mobiel écht redden als hij in de wc is gevallen.Doordat ik dus drie dagen zonder mobiel heb moeten leven, had ik gemist dat vrijdagochtend de clip Drag me Down van One Direction was uitgekomen. Gelukkig zat ik 's avonds even via mijn laptop op twitter en las ik het toen, ik had hem gelijk aangezet. Echt WAUW! Het is echt geweldig!!! Ze zien er zó goed uit en de clip is echt onwijs mooi gemaakt. Ik ben echt heel trots op ze! Drag me Down is écht één van mijn favo nummers op dit moment.

Heb jij al de clip gezien van Drag me Down - One Direction? Wat vond je er van?

Liefs,
Willemijn

1 opmerking: