woensdag 28 oktober 2015

How to Style ... een bordeaux rode broek


Hey allemaal,
Toen ik op vakantie was in de zomervakantie (ik weet het, het is al weer een tijdje geleden), kwam er opeens een nieuw soort serie in me op, namelijk: ‘How to style …’. komt niet een vaste datum dat deze serie komt, maar ik doe het als ik weer wat leuks weet, of als jullie wat hebben bedacht! ‘How to style’ houdt dus in dat ik bij elke blogpost een kledingstuk op een aantal verschillende manieren ga combineren. Dit keer de eerste. How to style: een bordeaux rode broek.

Ik houd heel veel van de kleur bordeaux, daarom wilde ik ook al een tijdje een bordeaux rode broek en dat is gelukt! Ik ga drie outfits laten zien hoe je dit item kan stylen. Het zijn allemaal casual outfits, en zeker geschikt voor school!


De eerste is gelijk mijn favoriete outfit. Ik draag hier een trui met een witte blouse er onder. Ik vind het er echt super leuk uit zien! De bordeaux rode broek brengt er net wat meer kleur in. Om de outfit iets sportiever te maken draag ik er sneakers bij. Deze zijn wit, wat weer goed bij de blouse past.


Omdat de broek high waisted is, kan je hem ook leuk combineren met een cropped top. Omdat het een beetje koud is om alleen een cropped top te dragen, draag ik er een spijkerjasje overheen. Ik heb mijn broek een stukje omgeslagen aan de onderkant. En ik draag hierbij witte schoenen.


Als derde en laatste outfit combineer ik de broek met een spijkerblouse. Een leuk detail van de spijkerblouse is dat er zilveren bolletjes op het kraagje zitten. Ik draag de blouse over de broek heen, maar je kan hem er ook bij in stoppen. Om de outfit wat netter te maken draag ik hierbij zwarte laarsjes.

Welk item zou je graag in de volgende ‘How to style …’ willen zien?

Liefs,
Willemijn 


1 opmerking: