vrijdag 30 oktober 2015

The Instagram Tag


Hey allemaal!
Het leek me leuk om weer eens een tag te doen. Deze tag is The Instagram Tag, hij was eigenlijk al een tijdje geleden een soort hype in 'bloggersland', maar het leek me leuk om deze te doen, omdat ik zelf ook erg veel van Instagram houd!
Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram? 
Toevallig heb ik net een nieuwe foto op Instagram geplaatst, haha. Dit is een foto van een roze bandje die ik laatst kreeg met een ring en een paar oorbellen. De foto heb ik een beetje aangepast, een filter erover heen en toen online gegooid.


Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens wat foto's heb verwijderd, dus dat dit niet mijn allereerste foto is. Maar de allereerste foto op mijn pagina is deze van mij met mijn zusje, bijna 2 jaar geleden. Nu ik er naar kijk, vind ik hem echt heel stom en onscherp, haha.


Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Ik vind dit toch wel een mooie foto van mijn vakantie in Engeland dit jaar. Ik vind vooral de achtergrond met de zee erg mooi, haha. Ik houd heel erg van de zee!

Van welke instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Mogen dit er twee zijn? Ik krijg heimwee naar deze plek, toevallig was dit ook in Engeland deze zomer. Het was echt prachtig weer en het was een hele mooie plek! En de andere foto krijg ik ook heimwee, maar dan vooral naar de mensen. Dit was afgelopen zaterdag en toen heb ik deze internetvriendinnen ontmoet, wat echt mega leuk en gezellig was!


Wat is het lekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram hebt gezet?
Dit is het enige eten dat ik op Instagram heb gezet, hahaha. Het was wel erg lekker!


Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Ik plaatste deze foto met valentijnsdag, dus het is al eventjes geleden, maar die kreeg de meeste likes in 2015. Het is wel een mooie foto, maar ik heb hem net wat te heftig bewerkt op sommige plekken, haha.Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
Telt deze foto van een vlinder? Het is een dier, dus ik denk het wel, haha. Dit was deze zomer in onze tuin, ik vind het nog steeds wel een hele mooie foto.

Welke fotobewerkingsapps (of instagramfilter) gebruik jij het meest?
Ik gebruik VSCO cam en dan vooral de filters F2 en HB1, heel soms een andere en soms gebruik ik spinly, maar dan niet voor filters, maar alleen om de belichting een beetje aan te passen, als je je foto witter wil maken, kan dat daar heel goed mee en voor zo'n licht flits, dat geeft soms wel een mooi effect!

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Het spijt me, of nou ja eigenlijk ook niet, ik gebruik nooit hashtags op Instagram. Ik vind hashtags eerlijk gezegd een beetje irritant. Eentje kan nog wel, twee ook nog wel, maar 5 vind ik al irritant.

Op Instagram kun je me volgen: @willemijnsstyle.

Love,
Willemijn

1 opmerking: