vrijdag 2 oktober 2015

Mijn 5 favo winter kleding items


Hey allemaal,
Aangezien de zomer nu toch wel echt voorbij is, heb ik weer zin om echt naar mijn winter kleding te kijken en weer nieuwe combinaties te maken. Ik heb voor jullie mijn vijf favoriete kleding items voor de winter op een rijtje gezet!


Bordeaux rode broek.
Deze broek hebben jullie al in de shoplog kunnen zien. I love it! Sowieso houd ik veel van bordeaux rood, en deze broek vind ik dan ook super! Ook is de broek high waisted wat ik erg mooi vind en ook lekker vind zitten. Deze is nog wel te koop.
H&M, je kan hem hier vinden. Parka.
I love parka's! Deze is lekker warm en zacht, doordat de binnenkant een soort schapenwol is. Ik heb hem vorig jaar al gekocht, dus waarschijnlijk is hij niet meer te koop. Maar eigenlijk is er in bijna elke kledingwinkel wel één of zelfs meerdere parka's te vinden.
The Sting.Fake fur.
Dit vest is één van de weinige vesten die ik écht leuk vind. Ik houd echt heel veel van dit vest. Hij is zacht, warm, maar ik vind hem ook heel mooi. Ik houd heel erg van deze kleur, dat pastel roze. Ook dit vest heb ik vorig jaar gekocht, maar je ziet dit soort vesten nog steeds veel in winkels.
H&M.Dikke trui.
Ook deze heb ik nieuw en heb je in de shoplog kunnen zien. Hij is lekker comfy, beetje oversized en warm. Gewoon de perfecte winter trui!
H&M, hij is er nog wel, maar ik kan hem niet op de site vinden.Sneakers.
Dit is niet echt per se een winter item, maar ze zijn leuk in eigenlijk alle seizoenen. Ik ben er nog steeds heel blij mee!
Adidas, je kan ze hier vinden.

Wat zijn jouw favo kleding items in de winter?

Liefs,
Willemijn

3 opmerkingen: