zaterdag 23 januari 2016

H&M + Kruidvat Shoplog


Hey allemaal,
Ik heb weer eens een shoplog voor jullie! In de vakantie (I know, het is al een tijdje geleden...) ben ik naar Amsterdam geweest om te winkelen. Toevallig is dit ook de 200e blogpost! Ik heb weer wat leuke dingen gekocht, dus kijk snel verder!


Als eerste dit leuke truitje. Hij is cropped, dus erg leuk met een high waisted jeans! Ik vind de soort bolletjes op de trui net sneeuw en dat ziet er wel schattig uit. Nog iets heel fijns, hij is echt mega zacht!
H&M van €14,99 naar €7Dan nog een cropped truitje. Deze is iets langer dan de vorige, maar ook nog cropped. Dit is echt een typisch boho item. Je moet er van houden, maar ik vind hem super leuk! Hij is gehaakt en is ook niet super warm, waardoor hij ook leuk is in de zomer, als het iets kouder is. Ook vind ik de mouwen die bij de polsen vrij wijd zijn heel leuk!
H&M €14,99Ook heb ik nog een joggingbroek gekocht voor gym. Ik vond die van mij niet zo mooi meer en hij werd ook een beetje te klein, dus heb ik deze gekocht.
H&M van €19,99 naar €10


Ik had ook een nieuwe tas nodig voor school en deze vind ik wel erg mooi. Hij is niet te klein en niet te groot en is vrij basic, waardoor je hem makkelijk kan combineren.
H&M €39,99


Dan het laatste item van H&M, dit witte shirt. Hij is heel basic, maar wel lekker makkelijk te combineren. Ook is hij oversized, wat ik wel erg leuk vind!
H&M €7,99Ook heb ik nog twee kohl potloodjes bij het Kruidvat gekocht. Een nude kleurige voor in je onderste waterlijn om je ogen groter te laten lijken en een zwarte om gewoon een lijntje mee te zetten.
Rimmel €7,50 per stuk


Deze was ik bijna vergeten! Deze sjaal heb ik ook nog in Amsterdam gekocht. Hij is lekker lang en crème, wat toevallig goed past bij mijn handschoenen die ook crème zijn, haha. Ook was hij nog eens afgeprijsd wat altijd fijn is!
H&M van €10 naar €5

Wat vind jij het leukste van wat ik gekocht heb?

1 opmerking: