vrijdag 10 juni 2016

Mini Shoplog


Hoi!
Ik weet dat er laatst al een shoplog online is gekomen, maar ik heb nu al weer een paar dingen gekocht en die wil ik graag met jullie delen! Ik hoop dus dat jullie het niet erg vinden dat er weer een shoplog online komt, maar als jullie net zoveel van shoplogs houden, als ik, vinden jullie dat vast niet erg, haha.Ik weet dat ik in de vorige shoplog ook al twee broeken had zitten, maar mijn broeken gaan opeens allemaal kapot, behalve die twee nieuwe dan, dus had ik er nog meer nodig. Dit is gewoon een basic jeans en zit erg lekker.
Only €34,95


Nog een broek, maar dan van de Zara. Eigenlijk kocht ik nooit dingen bij de Zara, maar ik vind dat ze de laatste tijd echt wel leuke dingen hebben!
Zara €39,95Dan dit oogschaduw palette. Ik heb al zoveel gehoord over dit palette en eigenlijk alleen maar positieve dingen, dat ik hem ook heel graag wilde hebben. Dit is het flawless palette van Make-up Revolution. Hij is heel mooi en goed gepigmenteerd. Je kan ook heel veel kanten op met de oogschaduws. Ik ben er heel blij mee! Jammer genoeg is Make-up Revolution niet in Nederland te koop, dus moet je hem bestellen.
Makeup Musthaves €9,95


Ook had ik nog een klein tasje nodig. Ik heb eigenlijk niet van dit soort kleine tasjes en ze zijn toch wel handig als je een paar kleine dingetjes meeneemt en dus niet een grote tas mee wil nemen. Hier past mijn mobiel en portemonnee precies in!
H&M €9,99Als laatste had ik nog hakken nodig voor een gala van school van vorige week. Zwarte hakken zijn altijd handig, ook voor andere feesten. 
Van Haren €19,90

-XX-

3 opmerkingen: