maandag 11 juli 2016

De leukste zomerjurkjes voor 2016


Ik heb een tijd gehad dat ik (bijna) geen jurkjes en rokjes droeg. De laatste tijd vind ik het wel leuk. Nu de zomer er hopelijk echt aankomt is het nu echt tijd om de zomerjurkjes erbij te pakken, of nog te kopen. Ik zet de leukste zomerjurkjes voor 2016 uit de winkels op een rijtje!


white crochet dress summer

Cold shoulders en off the shoulders zien we heel veel deze zomer! Dit jurkje is wit, heeft kant en heeft cold shoulders, dus hét jurkje voor de zomer! Deze komt van Loavies, je kunt hem hier bestellen.


Streepjes zijn ook altijd goed. In de zomer, herfst of winter, je kunt er eigenlijk niet fout meegaan! Dit jurkje is van de Bershka, je kunt hem hier vinden.
KANTEN MAXI JURK, Rose Smoke, large


Ook zien we de zwierige maxi jurken nog steeds. Deze jurk is best wel chic en daarom ook heel leuk op een bruiloft of een ander feest deze zomer! Deze jurk is van de Only en kun je hier vinden.

MOUWLOZE JURK, Snow White_1, large
Ook zijn vrolijke printjes typisch iets voor de zomer. Dit jurkje heeft echt een druk printje, maar dat kan juist wel leuk zijn! Dit jurkje komt van Vero Moda en kun je hier vinden.

Jurk met geborduurde kraaltjes | MANGO

Dit jurkje is echt bohemian en festival achtig. Je moet er wel echt van houden, maar I love it! Je kunt dit jurkje hier vinden, hij is van Mango.

H308DressBlouseBlue-pf1

Hier is dan de echte off the shoulder dress. Het is een soort oversized blouse, wat heel lekker is op een warme dag! Dit jurkje is van Mode Musthaves, je kunt hem hier vinden.


Als laatste zien we ook veel denim jurkjes deze zomer. Ze worden ook wel overgooiers genoemd, omdat er nog wel een shirt onder moet. Dit jurkje is van de Sting en kun je hier vinden.

Wat vind jij het leukste jurkje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten