zondag 21 augustus 2016

herfst / winter trends 2016-2017


Hoi!
Ik ben weer eens in de trends van aankomende herfst en winter gedoken. Er zijn weer veel dingen voorbij zijn gekomen. Teveel om allemaal te vertellen, dus heb ik de belangrijkste eruit gehaald. Kijk lekker verder naar de herfst / winter trends 2016-2017!


Chloé
AllSaints

Kledingstukken worden langer
Jurken en rokken tot over de knie, mouwen langer dan je armen en lange jassen. De kledingstukken zijn langer.

Balmain
Dolce en Gabanna

Luxe stoffen
Ook zien we veel luxe stoffen, zoals brokaat, fluweel en mooie geborduurde stoffen. Combineer het allemaal met elkaar en je ziet er super chic uit!

Diesel
Dior

Marineblauw
Op de catwalk was onwijs veel marineblauw te zien. Jassen, schoenen, tassen, truien en jurken. Je kunt elk kledingstuk wel in het marineblauw krijgen. 


Elie Saab
Valentino

Donkerrood en mosterdgeel
Ook zijn donkerrood en mosterdgeel echte trendkleuren dit jaar! Het zijn echte herfstkleuren wat mij betreft, maar als je in de winter ook graag een kleurtje draagt is dit een goede optie.


Chanel
Kenzo

Roze en lila
Nog twee trendkleuren zijn roze en lila. Het zijn wat fellere, zomerse kleuren. Leuk om ook te combineren met zwart, om toch nog een kleurtje aan je outfit toe te voegen.

Hugo Boss
Alexander McQueen

Nadruk op de hals
De nadruk wordt echt op de hals gelegd. Door chokers, collen, turtlenecks en andere kettingen en kragen. Ook door grote oorbellen kun je de nadruk op de hals leggen.


Marc Jacobs
Michael Kors

Strikblouse
Deze trend past ook bij de nadruk op de hals. Met de strikblouse leg je namelijk ook extra nadruk op de hals. Eerst was dit tuttig, maar nu een echte trend!


Alexander McQueen
Dolce en Gabanna

Mannenpak
Deze winter wordt alles mannelijker, de kleding wordt groter en ook het mannenpak zien we veel. Door er hakken bij te dragen en mooie sieraden kun je er nog een wat vrouwelijke touch aan geven.

Marc Jacobs
Alexander McQueen

Oversized
De oversized trend hoort ook bij het mannelijke. Enorme jassen, truien en wijde broeken. Zelfs oversized op oversized kan deze herfst en winter!


Calvin Klein
Burberry

Ruiten
Eerst zagen we vooral strepen, nu beginnen we langzaam over te gaan op de ruiten. Vooral de schotse ruit zien we veel!

Dries van Noten
Hugo Boss

All black
Typisch winters, een hele zwarte outfit. Combineer verschillende stoffen met elkaar en je geeft toch iets meer spanning in je outfit. Lees hier nog wat andere tips voor een all black outfit.


Chloé
Balmain

Bont
Ook voor enorme kou is een oplossing: bont! Jassen met een bontkraag en zelfs hele jassen van bont zien we erg veel. Erg fijn als het koud is!

Valentino
Dolce en Gabanna

Transparant
In de zomer hebben we de transparante trend al een beetje voorbij zien komen en deze gaat verder. In de zomer zagen we vooral veel kant, maar nu zijn het meer gewone doorschijnende stoffen.


Givenchy
Kenzo

Dierenprint
Je moet er van houden, de dierenprint. Ook dit hebben we weer veel gezien.


H&M
Louis Vuitton

Pyjama
Ook de pyjama trend begon deze zomer al, maar gaat nu verder. Lekker comfy en fijn als je er goed bij wilt lopen, maar geen zin hebt om heel veel moeite te doen.

Welke trend vind jij het leukst?


Alle foto's zijn afkomstig van Vogue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten