zaterdag 24 september 2016

Herfst ❤ GoalsMet het nieuwe album van Shawn Mendes op, denk ik terug aan deze zomer. De vakantie lijkt al super lang geleden. Ook bloggen is lang geleden. Er is hier twee weken lang niks gebeurd. Ja. Ik heb er niet zoveel op te zeggen. Behalve dat ik moe ben. En dat mijn hoofd leeg was. Ik had geen ideeën. Nul. Zero. Nulo. Dan is het stil. Maar die stilte is nu wel weer over. Hij heeft lang genoeg geduurd. De herfst is tijdens deze stilte ook al weer begonnen. Dus laat ik deze stilte weggaan met nieuwe herfst goals.

Maar eerst nog even een terugblik op mijn zomer goals. 


Camera kopen.
Zoals jullie op mijn blog al wel hebben kunnen zien, is dit zeker gelukt! Ik heb vlak voordat ik op vakantie ging een camera gekocht, de Nikon D5200. Hij is echt heel goed en ik ben er dan ook heel blij mee! In deze blogpost vertel ik er wat meer over.


Shawn Mendes.

Ja, dit is misschien een beetje een rare goal. Maar hij is wel gelukt! Mijn goal was om Shawn Mendes live te horen en dat is gelukt bij 538Live XXL. Het was echt heel erg leuk!


Veel leuke dingen doen.

Dit is een beetje een vaag goal, want wat is veel en wat is leuk? Ik ben iemand die het best wel lekker vind om alleen te zijn, maar ik vind het ook wel leuk om dingen te doen met vriendinnen en dat heb ik ook echt wel gedaan deze zomer, dus ik vind wel dat het gelukt is.


Veel bloggen.

Ik twijfel bij deze. In ieder geval is het de afgelopen twee weken niet gelukt, maar ik heb ook wel aardig wat geblogd. Het was een beetje in fases. Dus dit is een twijfelgevalletje. 
Zonsondergang bij de zee.

Dit is niet gelukt, helaas. Ik vind de zonsondergang onwijs mooi, maar gelukkig heb ik op vakantie wel wat anders gezien wat ook echt geweldig was. Een soort mist lag op de zee en ondertussen had je wel een beetje een oranje kleur van de zonsondergang, echt heel mooi!

Dan nu weer tijd voor nieuwe goals!

Eigen style.

Ik wil wat meer items kopen die echt speciaal zijn, waar je echt een statement mee kunt zetten, waarmee je een eigen style kunt creëren. Niet meer die items die iedereen heeft, maar wat specialere items. 
Fotograferen.

Ik wil wat meer verschillende standen van mijn camera uitproberen en lekker veel fotograferen. Als het allemaal lukt, zal ik de mooiste foto's hier ook wel delen!

Beter plannen.
Ik stel graag uit en nu ik in 5 vwo zit en het allemaal toch wat zwaarder wordt, is dat niet heel handig. Ik moet eigenlijk was beter gaan plannen, zodat ik ondertussen ook nog kan bloggen, piano spelen en werken.

Niet heel veel doelen dit keer, maar dan kan ik me er hopelijk wel helemaal aanhouden!

XX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten